Esp | Cat

4 de Decembre de 2020

Per què posar llums Led a la teva piscina?

Per què posar llums Led a la teva piscina?

La tecnologia led està entrant en la nostra vida amb força des de fa uns anys. En els llums de casa, en els televisors, en els nostres cotxes, etc.

I QUÉ HI HA DE LES PISCINES?
 
Doncs també han sortit per part dels fabricants, una gamma molt àmplia de focus leds, per deixar com obsoleta la il·luminació amb els tradicionals focus halògens.
 
QUINS AVANTATGES TENEN ELS FOCUS leds?
 
El primer indicar que no tots els leds ofereixen la mateixa qualitat, no donen el mateix rendiment, ni ofereixen la mateixa durabilitat.
Per tant has d'optar per MARQUES DE QUALITAT reconeguda i amb garanties, per evitar-problemes i no haver de lamentar substitucions primerenques de l'equip per fallades.
• Una de les principals avantatges és que OFEREIXEN UNA MAJOR EFICIÈNCIA ENERGÈTICA, menors consums i manteniment, fiabilitat elevada i una vida útil molt més gran que els llums halògenes.
• Els preus cada vegada són més competitius i justifiquen molt el canvi de halògenes a leds.
• Permeten donar una decoració molt personalitzada a cada piscina, amb els llums RGB (red, green, blue), que poden canviar de color i crear seqüències espectaculars que modificaran l'ambient de la teva piscina.

Davant de totes estàs avantatges principals el canvi a led és una decisió molt sabia.
En PISCINES BLANES et podem donar tota la informació necessària perquè puguis escollir els llums que millor s'adaptin a les teves necessitats.

Blog

40 anys d'experiència en la construcció de piscines.Articles relacionats

7 de Maig de 2024

Cobertas Piscina

Piscinas Blanes S.L.

Avgda. Europa, 26 nau 3 i 4 - Polígon Industrial "l'Estació" | Blanes (Girona)

972 33 23 11
info@piscinasblanes.com