Esp | Cat

19 de Febrer de 2021

Per qué montar un clorador salí?

Per qué montar un clorador salí?

Per què muntar un clorador salí?
El primer que hem de pretendre a la desinfecció d'una piscina, és que aquesta sigui el més estable possible, sense pics en els nivells de desinfectant (clor, brom, etc.), ni tampoc en el nivell de pH. Quan aconseguim això, l'aigua està molt més equilibrada i per tant, ens durarà més anys i el seu aspecte i qualitat de la mateixa va ser molt millor.
També hem de procurar que sigui el més natural possible, és a dir que el nivell de químics que utilitzem sigui el mínim possible.
Doncs això és el que vam aconseguir amb la cloració salina. No és qüestió de si és més barat, si és més còmode, sinó principalment que és més SALUDABLE .... MES NATURAL.
Quan ens vam banyar en una piscina tractada amb cloració salina, notem la diferència en com ens queda la pell, com ens queda el pèl, com queden els vestits de bany. Tot queda molt més suau, menys ressec com passa amb les piscines tractades amb pastilles de clor.
Però no només té aquests avantatges físiques, sinó que a nivell químic, aconseguirem tenir l'aigua perfectament desinfectada i d'una manera molt més lineal i estable.
I com funciona la cloració salina?
Alguns li diuen les piscines aquestes que van amb sal. Bé doncs la sal per si sola no desinfecta, però sí que és cert que afegint-li una petita quantitat de sal a l'aigua (6 kg / m3), podem generar clor. Mitjançant el clorador salí, vam crear un camp magnètic que aconsegueix separar les molècules de la sal. La sal és la barreja de Cl (clor) Na (sodi), per tant si ho separem tenim les molècules de clor, que són les que ens fan la desinfecció de l'aigua de la piscina, d'una manera totalment natural.
Per tant la cloració salina és una opció més que interessant per de forma natural tenir en perfecte estat l'aigua de la nostra piscina.
A Piscines Blanes li podrem assessorar de quin equip és l'ideal per a la seva piscina. El convidem a posar-se en contacte amb nosaltres i el nostre equip tècnic / comercial li farà un pressupost a la seva mida.
 

Blog

40 anys d'experiència en la construcció de piscines.Articles relacionats

Piscinas Blanes S.L.

Avgda. Europa, 26 nau 3 i 4 - Polígon Industrial "l'Estació" | Blanes (Girona)

972 33 23 11
info@piscinasblanes.com