Esp | Cat

21 de Novembre de 2023

NETEJAFONS SENSE CABLES

NETEJAFONS SENSE CABLES

Què és un netejafons elèctric sense cables?

Els netejafons elèctrics garanteixen una neteja ràpida, precisa, i funcionen amb total autonomia en no dependre de la bomba de la piscina ni del sistema de filtració.

El que diferencia un netejafons elèctric amb cable d'un sense cables és la bateria, que confereix total llibertat en no haver d'estar connectat a l'electricitat.

 

Netejafons sense cable per a piscines, com funciona?

El motor elèctric del netejafons sense cable us permet desplaçar-vos mentre va aspirant l'aigua per eliminar totes les impureses i els residus que embruten la piscina. A més, van equipats amb raspalls que roten i permeten netejar les zones més brutes de les parets.

Amb rodes i erugues, el netejafons sense cable raspalla el fons de la piscina i es pot desplaçar fàcilment per qualsevol superfície vertical. Aquests aparells funcionen a baixa tensió, així que es poden fer servir diàriament amb plena seguretat.

L'aparell aspira l'aigua amb impureses i els residus queden atrapats en una bossa de filtració que es pot reutilitzar després de buidar-se.

Els sensors d'alguns models de netejafons poden detectar indicadors com ara la línia de flotació o fins i tot les parets de la piscina per a una neteja més precisa. Altres netejafons de manteniment per a piscines poden fins i tot controlar-se a distància mitjançant una aplicació del mòbil.

 

Descobreix FREERIDER™, rendiment i llibertat de moviments amb el nou netejafons sense cable de Zodiac

Alliberat del cable, però no del seu rendiment, el nou netejafons sense cable FREERIDER™ és un compendi de tecnologia. Potent, autònom i excepcionalment àgil gràcies als seus dos motors de tracció, proporciona una qualitat de neteja òptima (fons/parets/línia de flotació) per a piscines enterrades i elevades amb parets rígides.

Aquest netejafons elèctric sense cable està equipat amb una bateria d'ions de liti d'alt rendiment que ofereix una gran autonomia, cosa que garanteix un cicle de neteja complet en 2,5 hores i es recarrega completament en tan sols 4 hores.

Per a més comoditat, a la part del darrere té una interfície amb leds que permet veure l'estat de càrrega de la bateria, seleccionar el mode de neteja i iniciar un cicle.

El netejafons FREERIDER™ destaca per la seva estació de càrrega ergonòmica que serveix despai demmagatzematge i per la seva facilitat dús, amb connectivitat wifi integrada.

Amb l'aplicació iAquaLink™, controles a distància

Gràcies a l'aplicació iAquaLink™, podeu controlar remotament la filtració, el tractament de l'aigua, la calefacció i la neteja de la piscina. Permet connectar-se, pilotar i tenir un millor control del netejafons gràcies al fet que pot consultar immediatament el nivell de càrrega de la bateria i accedir a les notificacions de fi de cicle.

Blog

40 anys d'experiència en la construcció de piscines.Articles relacionats

Piscinas Blanes S.L.

Avgda. Europa, 26 nau 3 i 4 - Polígon Industrial "l'Estació" | Blanes (Girona)

972 33 23 11
info@piscinasblanes.com