Esp | Cat

7 de Maig de 2024

Cobertas Piscina

Cobertas Piscina

Cobertes de piscines;

Gràcies als seus beneficis quant a responsabilitat, eficiència, higiene i seguretat, les cobertes són un *must-*have (han de tenir) per als professionals de les piscines.
 
La coberta és una solució dissenyada per a evitar la pèrdua de calor i l'evaporació de l'aigua de la piscina. Al mateix temps, manté l'aigua calenta quan la instal·lació no està en ús. A més, poden millorar la higiene de l'aigua i proporcionar un entorn més segur en general per als usuaris finals i els professionals.
 
Finalment, una coberta de piscina és un element de seguretat clau que evita possibles accidents, com que una persona pugui caure a l'aigua. Existeixen models que fins i tot milloren l'espai en el qual s'integren en convertir-se en una terrassa a la qual es poden donar diversos usos.
 
Els 10 grans beneficis d'una coberta de piscina
La incorporació d'una coberta permet als professionals garantir la seguretat i higiene de la seva piscina durant totes les èpoques de l'any, amb independència del volum d'ús de la piscina. Això prolonga la vida de la piscina i compensa la inversió que suposa l'instal·lar la coberta en la instal·lació.
 
A continuació s'expliquen breument les raons per les quals s'aconsella cobrir la piscina.
 
Seguretat
Primer i abans de res, una coberta de piscina incrementa la seguretat de tots els usuaris que accedeixen a l'àrea de la piscina. Gràcies a les làmines flotants que cobreixen la superfície de l'aigua íntegrament, els visitants (persones i/o mascotes) no corren el perill de caure accidentalment a la piscina, que és un risc que sí que existeix quan no hi ha cap altra mesura de protecció. Alguns models també incorporen superfícies antilliscants per a proporcionar una major seguretat.
 
Adaptabilitat i versatilitat
Siguin quals siguin l'espai i la grandària, les cobertes es poden ajustar a les dimensions exactes de cada projecte. Així mateix, les cobertes automàtiques també permeten una millor personalització de la piscina en general. A més, es poden dissenyar com a part de la instal·lació des del principi o es poden afegir fàcilment en una reforma posterior.
 
Durabilitat
Les cobertes de piscines estan fetes per a durar, si bé també brinden una major durabilitat a tot l'entorn en el seu conjunt. Per exemple, les cobertes de piscina en interiors eviten la condensació en un espai tancat i, per consegüent, eliminen també la possibilitat de mal als equips i materials pròxims. Tots els components d'una coberta de piscina han d'estar fabricats amb materials anticorrosius i impermeables.
 
Eficiència i sostenibilitat
En cobrir la piscina, es redueix la pèrdua de calor, la qual cosa es tradueix en un major estalvi energètic perquè no cal reescalfar l'aigua. Això és, s'aconsegueix un estalvi operatiu independentment del sistema de calefacció instal·lat.
 
També s'evita l'evaporació fins a un 80%, en reduir la deshumidificació i les noves aportacions d'aigua. En el cas de piscines que compten amb un sistema de desinfecció química, una menor evaporació suposa també un estalvi en l'ús de productes químics. És a dir, que no sols estalviem diners, sinó que també protegim el medi ambient.
 
Baixes exigències de manteniment i higiene
Una coberta de piscina facilita l'accés al motor i a les parts mòbils, la qual cosa, des d'un punt de vista operatiu, la converteix en una opció que requereix un manteniment mínim. En reduir la quantitat de partícules en suspensió i evitar la caiguda de brutícia i residus a l'aigua, les cobertes també faciliten el manteniment i la neteja de les piscines.
 
Estalvis pressupostaris
Una coberta de piscina actua com una barrera tèrmica que evita la pèrdua de calor i l'evaporació, per la qual cosa suposa un important estalvi pressupostari. Ja no serà necessari emplenar tant l'aigua de la piscina, i a més s'estalvia en productes de tractament per a la desinfecció de l'aigua i es redueixen els costos relacionats amb l'escalfament de l'aigua.
 
Permet estalviar aigua, redueix la formació d'algues, impedeix la precipitació de partícules a l'aigua i disminueix la necessitat de filtració… En definitiva, tot són impactes positius en el pressupost del propietari de la piscina.
 
Ràpida instal·lació
Atès que empren components completament prefabricats la configuració dels quals porta molt poc temps, les cobertes de piscines s'instal·len fàcil i ràpidament

Facilitat d'ús
Les cobertes de piscines són lleugeres i compten amb un sistema d'enrotllat automàtic. Es tracta d'un mecanisme silenciós que permet obrir i tancar la coberta de manera ràpida i senzilla.
 
Fiabilitat i comoditat de l'usuari
Les cobertes de piscines mantenen l'aigua a la temperatura desitjada, la qual cosa fa l'experiència més plaent per als usuaris i facilita el treball dels professionals de les piscines.

Blog

40 anys d'experiència en la construcció de piscines.Articles relacionats

26 de Març de 2024

Piscina Pública


Piscinas Blanes S.L.

Avgda. Europa, 26 nau 3 i 4 - Polígon Industrial "l'Estació" | Blanes (Girona)

972 33 23 11
info@piscinasblanes.com